God morgon.

God morgon.

Nu är jag i skolan och väntar på att min första lektion ska börja. Svenska B ska det bli. Inte jättekul kanske men men.

Jag fryser som en hund idag. Jag körde gamla bettan till skolan och så har jag såklart jeansen med hål för knäna på mig. Så knäna var näst intill blå när jag kom fram. Kanske inte jättesmart gjort.

Näe nu börjar min lektion.

Hejs.


10 månader.

Nu känns det verkligen som att hösten är här. Gud så skönt!
Det är riktigt kallt på mornarna nu när man ska till skolan och det ligger löv i alla färger på marken. Det är så fint. Jag älskar hösten! Det är inte för kallt och det är inte för varmt och så är det så fina färger på träden. Det är mycke bättre n våren då det bara är massa slask överallt. Näe, hösten är verkligen härligast.

Nu idag har jag och Bobby varit tillsammans i 10 hela månader. Tiden går fort då man har roligt.
Grattis på 10 månadersdagen älskling! <3


Party Party

Ikväll blir det rajtan tajtan! Ska bli skitkul!
Frågan är bara vad i tusan jag ska ha på mig.


Parkour

Idag på idrotten fick vi prova på Parkour. Ni vet det där man kan se på tv när folk hoppar på tak och räcken osv. Fast vi fick såklart inte hoppa på tak. Vi hoppade bara på bommar och lärde oss att rulla och landa. Jag var så dålig på att rulla rätt så att till och med han som skulle försöka lära mig skratta och tillslut gav han upp och gick till nästa. Det är ju nästan pinsamt att man kan vara så dålig.

Nu har vi svenska och vi ska skriva en krönika om strindberg. Få väl se hur det går med det.
Men just nu har jag bestämt mig för att skaffa en till blogg eller något och lösenordsskydda den så jag kan använda den som en typ dagbok så jag kan skriva allt där, allt persolnligt osv som man inte vill att andra ska läsa. 

                                                           "I will not lose this time
                                                       Because if I do, I lose my life..." 





Dagens låt:

 



Mandy Moore - Cry


Idag

Idag har jag varit ledig så jag har hunnit med lite mer än vanligt. Jag har diskat och städat lite, tagit hand om vovven och för en stund sen kom jag hem från stan där jag var med Jessika och Jerry en sväng och shoppade och åt lite. Det var riktigt skojigt =D Jag köpte en röd t-shirt och ett par svarta benvärmare, och lite grejs åt Bobby. Men Jessika shoppade lite mer för hon hade ju presentkort på Gina där vi var och shoppade.









Dagens låt:

 

Shania Twain - When You Kiss Me


Se upp Forslunda.

Nu har jag fått svar från Jessikas idrottslärare. jag får hålla lektion för hennes klass! :D Det kommer bli skitkul!


H
aha, se upp NP3JT ;)




Gör skillnad.

God morgon.

Nu har jag stigit upp och ätit frukost. Det var riktigt skönt med sovmorgon idag, det behövdes verkligen. Jag somnade inte förrns 4 igår natt. Jag hade lite mycket att tänka på bara så jag kunde inte sova. Men nu är jag utvilad och ligger i soffan och ser på sjunde himlen. Ska se klart det sen ska jag städa och diska innan jag far ner på stan och träffar Jessika. Det ska bli skojit =)

Näe, jag har bestämt mig för att jag måste ta tag i mitt liv och göra en skillnad. Jag måste ffå lite mer pondus och få bättre självkänska och självförtroende. Jag kan inte leva hela livet i ett litet hörn. Jag måste kliva ut med huvudet högt och tro på mig själv. Från och med idag ska jag bli en ny och bättre människa. Det är dax att bli den bästa människan jag kan bli. Det blir en stor skillnad från och med nu. Jag måste ju visa att jag har självförtroendet av en äkta norrlänning.

Nu ska jag återgå till sjunde himlen.

Hejs.


Inte riktigt än.

Näe, det blev inte att sova riktigt än. Ska se lite Stargate SG1 men Bobby först. Sen sova.

 




Bolt verkar inte heller tycka att det är dax att sova än.


En godnattvisa om ni inte kan sova.






Sovdax.

Nu börjar det bli dax att he sig i säng så man tar sig upp någon gång imorgon.







The love of my life.

Jag älskar den här killen mer än jag någonsin älskat någon annan.



Forever and ever... <3


Impala 67.

Detta är min drömbil, en Impala 67:a. En likadan som Dean kör i Supernatural. Hur snygg som helst! Både Dean och bilen då ;)




Blogg.se

Hejsan allihopen!


N
u är jag tillbaka på blogg.se efter att ha använt bloggsida.se ett tag. Jag tyckte bloggsida var bra i början men nu tycker jag det bara krånglar hela tiden och så kan man inte lägga in en egen design vilket jag så gärna ville göra då jag tyckte alla dom man kunde välja på var så tråkiga. Men nu är jag som sagt tillbaka här och har en superfin design som är gjord av en tjej som heter Elin (detta är en gratis design).

Näe, nu måste jag gå ut innan Bolt kissar på golvet.



H
ejs.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0